Nieuws

Feb 2022 - Interview door Linnean

PETRA coordinator dr. Fionneke Bos is geinterviewd door het Linnean Initiatief. Linnean is een landelijk netwerk van meer dan 1200 gedreven patiënt(vertegenwoordigers), zorgverleners, zorgverzekeraars, onderzoekers en leveranciers. Het initiatief heeft als doel om de implementatie van waardegedreven zorg te versnellen. Lees het interview hier.

Feb 2022 - PETRA trainingen

Behandelaren kunnen zich nu aanmelden voor PETRA trainingen! Op 31 maart en 19 mei (15-17 uur) leer je hoe je met PETRA een persoonlijk dagboek samenstelt en deze in de behandeling kunt inzetten. Schrijf je in via de RGOc academie (www.rgoc.nl/rgoc-academie). 

Jan 2022 - Subsidie voor evaluatie PETRA

Het PETRA-team heeft samen met prof. D.C. Cath subsidie ontvangen van het ZorgOndersteuningsfonds. Het doel van deze subside is om de toegevoegde waarde van dagboekmetingen voor de langdurige ambulante zorg te onderzoeken. Binnen diverse instellingen wordt er al met de dagboektool PETRA gewerkt. Het onderzoeksteam gaat nu kijken in hoeverre PETRA helpt om de eigen regie van cliënten met chronische klachten te versterken en welke cliënten en behandelaren er het meeste baat bij hebben.

Okt 2021 - PETRA nu beschikbaar bij diverse GGZ-instellingen

PETRA is nu beschikbaar binnen het EPD van het Universitair Centrum Psychiatrie Groningen, Lentis en GGZ Drenthe! Behandelaren kunnen PETRA vinden in hun eigen EPD, in de RoQua-omgeving.

nl_NL_formalDutch