Meedenken

We ontwikkelen PETRA samen met behandelaren en patiënten. Ben jij behandelaar of patiënt en wil je ons mee helpen om PETRA zo nuttig mogelijk te maken? Neem dan contact op via petra@umcg.nl of 050 361 5725.

We organiseren regelmatig focusgroepen en interviewsessies. Tijdens deze momenten brainstormen we samen over de verschillende onderdelen van PETRA: de keuzehulp, de dagboeken, en de feedbackmodule.

Deelnemers van focusgroepen en interviewsessies ontvangen voor hun input een kleine vergoeding en ook reiskosten worden vergoed.


PETRA: gebruikservaringen van behandelaren met dagboekmetingen

Het PETRA-team start samen met de KU Leuven een onderzoek naar dagboekmetingen in de behandeling van mensen met psychiatrische klachten. PETRA is een dagboektool waarmee cliënten en behandelaren samen een persoonlijk dagboek kunnen samenstellen en de resultaten kunnen bekijken en bespreken. Om de wensen van behandelanderen bij het gebruik van dagboekmetingen in kaart te brengen, vragen we behandelaren om onze vragenlijst in te vullen.

Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 20 minuten. Deelname helpt ons beter te begrijpen hoe we dagboekmetingen het best kunnen toepassen in de behandeling. Daarnaast maakt u ook kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €50,-. Deelname aan dit onderzoek is volledig anoniem.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over het onderzoek, neem dan contact op met Fionneke Bos (f.m.bos01@umcg.nl).

Alvast hartelijk bedankt voor uw hulp!
Met vriendelijke groet,
Het onderzoeksteam van PETRA

nl_NL_formalDutch