Dagboekmetingen

Door middel van dagboekmetingen word je meermaals per dag bevraagd naar je stemming, klachten, omgeving, activiteiten en context. De metingen vul je zelf in op je smartphone. Door vaak bij je welzijn stil te staan, krijg je meer grip op hoe het met je gaat.

Wat voor dagboek je gaat invullen, hangt af van de vraag die je wil beantwoorden. Misschien wil je graag weten wat voor effect je behandeling heeft (positief en negatief). Of je wilt graag bijhouden of je klachten stabiel blijven om te voorkomen dat ze verergeren. Elke vraag heeft zijn eigen dagboekje nodig. Met PETRA kan je dit dagboekje naar wens samenstellen. Denk dan aan de inhoud van het dagboek, maar ook hoe vaak het op een dag komt.

KEUZEHULP

Om je te helpen bij de keuze voor het juiste dagboek, biedt PETRA een keuzehulp aan. Deze keuzehulp vertaalt de hulpvraag van patiënt en behandelaar naar het juiste dagboek: wat voor vragen er worden gesteld, hoe vaak de dagboekjes per dag komen, en hoe lang het dagboek duurt. De gemaakte selectie kan vervolgens naar wens worden aangepast om het dagboek op maat aan te bieden.

FEEDBACK

Zodra je begint met het invullen van dagboekmetingen verzamel je data. Als je dat meerdere dagen of zelfs weken doet, kan je gaan kijken naar patronen. PETRA biedt een feedbackmodule die de verzamelde data aantrekkelijk weergeeft. Samen kunnen patiënt en behandelaar dan uitpluizen wat er precies een rol speelt bij de patiënt.

nl_NL_formalDutch